NMCKKSZSZ

 

Tanodáink  pedagógiai módszertana az egyéni személyiségfejlesztés, a projektmódszer, és a kooperatív tanulás technikája. A gyerekek kipróbálhatnak logikai fejlesztő játékokat, tanulhatnak zenét, valamint heti egy alkalommal fotó- filmkészítésbe is bepillanthatnak több közösségi terünkben. Gyakran szervezünk családi programokat, ahol együtt lehet az egész család. A közös vetélkedők, kulturális rendezvények, kirándulások segítenek abban, hogy a szülők pár órára maguk mögött hagyják a problémáikat, és felszabadultan, gondtalanul jól érezhessék magukat gyermekeikkel együtt. 

 

Szervezetünkben nem csak középiskolások végzik közösségi munkájukat, hanem nemzetközi önkénteseket is fogadunk külföldről, mely elősegíti a kultúrák közötti elfogadást, nem is beszélve a nyelvtanulásáról. Minél több lehetőséget próbálunk biztosítani a hozzánk járó fiataloknak: részt vehetnek az Amnesty emberjogi képzésén, Skypon keresztül együtt tanulhatnak korukbeli diákokkal, sőt többen Erasmus programok keretében külföldi képzésekre is eljuthatnak, ami hatalmas élmény és vissza nem térő lehetőség számukra.

 

ha minket támogatsz…

támogatást és lehetőséget biztosítasz a változásra, a legszegényebb gyermekek továbbtanulási esélyeinek javítására.

hogyan nyúthatsz támogatást?

Adód 1%-ának felajánlásával (18633629-1-12), vagy legyél Te is egy gyermek patrónusa, akinek biztosítod éves szinten, hogy tanodáinkba jöjjön, fejlődni, tanulni.

További információ: nmckkszsz.hu