Csoda Tanoda

A Csobánkai Csepp Tanoda 2012 óta működik a festői pilisi településen. Tanodás diákjaink csobánkai hátrányos helyzetű családokból kerülnek ki, nagy részük a helyi kárpáti cigány közösség tagja. A tanodai foglalkozásokat kizárólag önkéntesek vezetik, akik Budapestről és a környező településekről érkeznek hétköznap délutánonként Csobánkára. Célunk, hogy a tanodai közösség megerősítse a gyerekek tanulási motivációját és önértékelését, illetve, hogy a tanodás mentoraik segítségével a diákok kibontakoztathassák személyes képességeiket és sikeresen meg tudjanak küzdeni az előttük álló kihívásokkal. Tanodánkban jelenleg 30 gyerek vesz részt a foglalkozásokon, melyeket 17 önkéntes vezet felváltva, heti rendszerességgel.

 

ha minket támogatsz…

…lehetőséget teremtesz számunkra, hogy javítsuk a tanítási/tanulási környezetet a tanodában! Szeretnénk régi bútorainkat alkalmasabb darabokra cserélni és nagy vágyunk, hogy beépítsük a tanoda tetőterét, így több gyereket tudnánk bevonni egy-egy délutáni tanulás alkalmával.

 

hogyan támogathatsz?

Adód 1%-ának felajánlásával (Név: Csepp Esélyegyenlőségi Alapítvány, Adószám: 18271515-1-42 ), vagy adománnyal (Számlaszám:10700347-66646321-51100005, megjegyzés: Csobánkai Csepp Tanoda)

 

További információ a Csobánkai Csoda Tanoda Facebook oldalán.