BAGázs

A BAGázs Közhasznú Egyesület a Budapesttől 40 km-re található Bag nagyközség körülbelül 400 fős szegregált romatelepén dolgozik. Célunk a roma integráció és a társadalmi esélyegyenlőség előmozdítása.

Ezt két úton igyekszünk elérni:  egyrészt a telepen, szegregált körülmények között élő roma emberek fejlesztésével, támogatásával, másrészt pedig a befogadó oldal, vagyis a társadalom érzékenyítésével, hiszen a sikeres integrációhoz mind a két oldalnak fejlődnie és változnia kell. A telepen 4-14 év közötti korosztállyal és szüleikkel is foglalkozunk érzelmi kifejezésük és alapkészségeik fejlesztése érdekében. Összesen 60 képzett önkéntesünk jár le heti rendszerességgel a bevont 70 gyerekhez.

ha minket támogatsz…

…segély helyett esélyt, támogatást és lehetőséget adsz a változásra, valamint arra, hogy a romák is elérhessék céljaikat, ha tesznek azok megvalósításáért.

hogyan támogathatsz?

Adód 1%-ának felajánlásával (Név: BAGázs Közhasznú Egyesület, Adószám: 18206634-1-42), vagy legyél Te is BAGázs befektető! További információ:www.bagazs.org/befektetoleszek